Tuesday, January 27, 2009

Macaroni a la Bolognese




Ingredients :
Macaroni
3cloves of garlic
salt ,pepper
1/2 of an onion chopped
1teaspoon of olive oil
1lb of minced beef
50gr of black olives (optional)
2bay leaves
2 table spoons of tomato paste

In pan put the beef with the oil and let it cook until all the beef is brown then add the onion . let it cook until the onion is transparent and soft then add your garlic ,the salt ,the pepper and the black olives . Let it cook for 5 minutes then add your tomatoes mix evrything then add one cup of water than the bay leaves
let it simmer for 20 muntes until the sauce is thick
Serve with macaroni (or other type of pasta
Sprinkle with parmesan cheese .



Pour les francophones:


Macaroni (pour 4personnes, environ 100gr par personne)

1cac d`huile d`olive

2feuilles de Laurier

sel ,poivre

50gr d`olives noires

500gr de viande hachee

3 gousses d`ail hachees

1/2 oignon hachee menu


Dans une sauteuse faire revenir la viande avec l`huile d`olive jusqua ce que la viande soit brune . Ajoutez l`oinon puis lail etlasser cuire pedant 5 min jusqua ce que loinon soit trasparent . Ajouter alors les olives le sel ,le poivre et laisser acuire un peu puis ajouter votre puree de tomates .Melanger le tout et couvrir avec un verre d`eau (ou deux si vous voulez plus desauce) .Mettez votre laurier et couvrir le tout . Liasser mijoter a feu doux pendant 20min jusqua ceque la sauce soit epaisse .

Servez avec des Macaroni (ou spaghetti ) puis saupoudrez de Parmesan rape .







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